Ravintolat | Degerin konkurssista on tehty peruutuspyyntö - toiminta jatkuu normaalisti

Ravintolarajoitukset söivät kassavirtaa, mutta kesän aikana liiketoiminta alkoi taas elpyä.

Loviisalaista Degeri Sport Pub & Dine -ravintolaa pyörittävän KV Teemaravintolat Oy:n konkurssiin on tiistaina haettu peruutusta Itä-Uudenmaan käräjäoikeudelta.

Ravintolayrittäjä Kristian Vuojärvi kertoi saaneensa viime viikolla tiedon verottajan tekemästä konkurssihakemuksesta ja käräjäoikeuden päätöksestä, jonka jälkeen yhtiö maksoi verovelkansa ja lähetti tiistaina 29.7. alkaneesta konkurssimenettelystä peruutushakemuksen.

– Peruutuksen käsittely kestää arviolta 1 – 2 viikkoa, mutta Degerin ja muidenkin ravintoloiden toiminta on jatkunut ja jatkuu keskeytyksettä normaalisti, kertoi Vuojärvi Loviisan Sanomille.

Emoyhtiö KV Restaurants Oy:llä on useita ravintoloita Loviisassa ja pääkaupunkiseudulla, joista jokainen on erillinen tytäryhtiönsä.

– Ravintoloilla on ollut koronan takia kaksi pitkää jaksoa, jolloin ovet ovat olleet suljettuna, ja kassavirta loppunut lähes kokonaan. Ravintola-alalla harvemmin on suurempia puskureita, joten maksut verottajalle pääsivät erääntymään. Nyt ne saatu maksettua, ja toiminta jatkuu normaalisti, kertoi Vuojärvi.

– Rajoitusten poistuttua Loviisan ravintoloiden toiminta on saatu taas vakaalle pohjalle, ja meillä on Loviisassa jo vankka vakiintunut asiakaskunta, jonka lisäksi kalamenu on houkutellut asiakkaita kauempaakin, Vuojärvi iloitsi.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut