Tähtiä tähtitaivaan alla – huippumusikaali Mamma Mia valkokankaalle Plagenin rannalla

Uimaranta Plagenilla nähdään elokuisen tähtitaivaan alla huippumusikaali Mamma Mia. Elokuva projisoidaan elokuvateatteriprojektorilla 8,6 metriä leveälle valkokankaalle. Benny Liljendahl

Loviisalaiset saivat kokea viime vuoden elokuussa unohtumattoman elokuvaillan uimaranta Plagenilla.

Tapahtuma osoittautui suosituksi ja sille toivottiin jatkoa. Koska ideamaakarit Nina Wiklund ja Sini Hakkarainen rakastavat toiveiden toteuttamista oli myös selvää, että jatkoa pukkaa. Samalla jatkuu myös saumattomasti toiminut yhteistyö Pop Up Kino Helsinkiä pyörittävän Janne Hulkkosen kanssa.

Vuoden elokuvavalinta oli helppo. Mamma Mia (2008) on hurmaava ja viihdyttävä musikaalielokuva, jonka teemat ovat kaikille tuttuja: kesää, unelmia ja pettymyksiä, noloja tilanteita ja romantiikkaa, Abba-klassikoita – ja tietysti runsaasti elokuvan taikaa.

Elokuvatapahtuma valtaa Plagenin uimarannan lauantaina 14.8. kello 21 alkaen. Elokuva alkaa auringonlaskun jälkeen noin kello 21.30 ja se projisoidaan elokuvateatteriprojektorilla 8,6 metriä leveälle valkokankaalle. Ulkoilmanäytökseen suositellaan ottamaan mukaan säänmukaiset vaatteet, viltti tai muu istuma-alusta. Tapahtumaan on säävaraus.

Esitys on kaikille avoin ja maksuton.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.