Ravintolatapahtuma Smaku LWT-päivillä

Porvoosta alkunsa vuonna 2016 saanut ravintolatapahtuma Smaku kokoaa loviisalaiset maut saman katon alle LWT -tapahtuman aikana 28.-29.8.2021. Smakun päätapahtuma järjestetään Loviisan Seurahuoneella.

Seurahuoneen Smaku-tapahtumaan osallistuu kuusi loviisalaista, yrittäjävetoista ravintolaa; Bistro & Butik Kronan, Osteria Locale, Favorit Café & Teashop, Degeri Sport Pub & Dine, Ravintola Ruukinmylly sekä Ravintola Seurahuone. Smaku-tapahtumassa ravintolat ravintolat tuovat tarjolle maistiaisia parhaista annoksistaan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja annoksia voi ostaa paikan päällä myytävillä annoslipuilla. Lippuja voi ostaa myös etukäteen mukana olevista ravintoloista niin Loviisasta kuin Porvoostakin ja näin välttää lippujen jonotuksen paikan päällä.

Liput käyvät mihin tahansa Smaku-tapahtumaan. Annokset ovat edullisia maisteluversioita, joilla kukin ravintola kertoo makujen muodossa, miltä heidän ravintolansa maistuu. Annokset maksavat 5 tai 7 euroa. Osaan annoksista on myös valikoitu suositusjuomat ja lisäksi tapahtumassa voi nauttia päiväkahvit. Tapahtuma on käynnissä lauantaina sekä sunnuntaina klo 11-17.

Smakun päätapahtuma järjestetään tapahtuman kotikaupungissa Porvoossa Loviisan kanssa samaan aikaan, mutta on kestoltaan pidempi 23.8-4.9. ja ravintoloita on Porvoossa mukana 17. Naantalissakin kesäperinteeksi vakiintunutta ruokajuhlaa vietettiin kesän alkupuolella jo kolmatta kertaa.

– Loviisassa on nykyisin monta ihanaa ravintolaa, kaupungissa on runsas tarjonta makuja. Minulle on unelmien täyttymys saada loviisalaisravintolat saman katon alle.

– Tätä yhteistyötä on odotettu, nyt luodaan tapahtuman kävijöille parhaimmat puitteet nauttia tapahtumasta, kukaan ei jaksa nauttia pelkästään ihanista taloista, välillä pitää myös syödä - jotain ihanaa, iloitsee Nina Wiklund Loviisan Wanhat Talot ry:stä.

– Nyt on aika vierailla Tour -muotoisesti myös Loviisassa, perinteikkään tapahtuman yhteydessä ja odotamme tapahtumaa innoissamme. Yhteistyö LWT: n ja ravintoloiden kanssa on alkanut loistavasti.

– Lisäksi Loviisan kaupunki ja Cursor haluavat tuoda Loviisaa vahvasti esiin, eikä mikään ihme. Onhan tämä nyt ihan superihana ja sympaattinen kaupunki. Odotan myös Kuningattarenrannan Asuntomessualueen rakentumista innolla, iloitsee Smaku Eventsin tapahtumakoordinaattori Pilvi Mölsä. Hän kertoo viettäneensä useita kesiään Loviisassa nuorempana.

Loviisa on pieni, mutta Mölsän mukaan mielenkiintoinen makunautintojen kaupunki joka kätkee sisäänsä kokeilemisen arvoisia ihanuuksia. Loviisassa ravintolat ja kahvilat palvelevat LWT-tapahtuman aikaan normaalisti, mutta tuovat myös oman edustuksensa Seurahuoneelle Smaku -tapahtumaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut