Äänestys | Loviisan vierasvenesatamat mukana kisassa

Kisa: Satamasuosikkiaan voi äänestää 1.7.-30.9. verkkosivulla www.satamassa.fi

Löytyykö vuoden 2022 vierasvenesatama juuri sinun suosikkikohteestasi Loviisassa tai muualla?

Äänestettävänä ovat kaikki viralliset vierasvenesatamat, jotka tarjoavat yöpymiseen soveltuvia vieraspaikkoja oheispalveluineen ja ne vieraslaiturit, jotka ovat aiemmin menestyneet äänestyksessä.

Vuonna 2014 Loviisan Laivasillan satama sijoittui Vuoden vierasvenesatamakilpailussa toiseksi.

Loviisassa sijaitsee Laivasillan lisäksi useita muitakin vierasvenesatamia kuten Bockhamn, Kabböle, Lillfjärden, Rönnäs, Svartholm ja Backstensstrand.

Pyhtäällä tunnetuin vierasvenesatama on Kaunissaaressa, jonka lisäksi veneilijä voi vierailla myös Mäntyniemen venesatamassa.

Naapurikaupungista Porvoosta löytyvät Bredholmen, Haikon Kartano, Hamari, Kuggsund, Norra Sandö, Onas, Pellinki, Pirttisaari, Porvoon vierasvenesatama, Seapoint Pellinge, Stora Brokholmen, Stornäsudden, Suninsalmi ja Svartbäck. Sipoossa Högholmsören, Joensuun tila, Kalkkiranta ja Norrkullalandet.

Vuoden vierasvenesatamat saavat kunnialaatan ja Suomen Messusäätiön myöntämän 2500 euroa vierasvenesataman kehittämiseen. Voittajat julkistetaan Vene 22 Båt -messuilla 11.2.2022 Helsingissä, jossa voittaneilla satamilla on myös osasto messuilla.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan veneilytuotelahjakortti ja lippupaketteja Vene 22 Båt -messuille. Suomen Purjehdus ja Veneily ry on järjestänyt kisan vuodesta 1987.

Vierasvenesatama 2021 -voittajat olivat rannikolta Nauvo ja sisävesiltä Sysmä. Ääniä vierasvenesatamille annettiin kaikkiaan noin 3 350.

Kilpailulla innostetaan vierasvenesatamia lisäämään ja parantamaan palvelutarjontaansa.

Linkki äänestykseen.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut