Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uudenmaan ravintolarajoitukset lievenevät tänään perjantaina – anniskelu saa jatkua iltakymmeneen asti

Ravintoloiden rajoituksia kevennetään Uudellamaalla tästä perjantaista alkaen. Anniskelu on sallittua iltakymmeneen asti.

Valtioneuvosto muutti perjantaina aamupäivällä asetusta, jolla rajoitetaan ravitsemisliikkeiden toimintaa koronaepidemian vuoksi. Uudenmaan maakunta siirtyy kiihtymisvaiheen rajoituksiin.

Uudenmaan ravintolarajoitukset tulevat voimaan tänään 11. kesäkuuta kello 18. Muiden alueiden rajoitukset säilyvät ennallaan.

Rajoitusten kevenemisen myötä ravintolassa anniskelu on sallittu kello 7-22 ja ravintolat saavat olla avoinna kello 5-23.

Ravintolassa, jossa alkoholin anniskelu on päätoimiala, sisätiloissa käytössä on puolet asiakaspaikoista. Muissa ravintoloissa sisätiloissa on käytössä 75 prosenttia asiakaspaikoista.

Ulkoterasseilla jokaisella asiakkaalla pitää olla oma istumapaikka ja etäisyyksien pitämisestä on huolehdittava. Asiakaspaikkojen rajoitukset eivät koske ulkoterasseja.