Loviisassa alkaa koronarajoitusten purku – osa rajoituksista jatkuu toukokuun puoleen väliin

Loviisan kaupunki on päättänyt jatkaa joitain kuntakohtaisia koronarajoituksia ja -suosituksia toukokuussa.

Kaupungin tiloissa yli 20-vuotiaille järjestetty ohjattu ryhmäharrastustoiminta on keskeytetty vielä 16. toukokuuta saakka.

Sen sijaan 20-vuotiaiden ja sitä nuorempien harrastustoiminta sisätiloissa avataan torstaina 29. huhtikuuta. Ryhmäharrastustoiminta ulkotiloissa on avattu jo 21. huhtikuuta alkaen.

Loviisan kaupungin julkiset tilat, kuten asiakaspalvelutoimisto, nuorisotilat, kirjastot ja museo avataan maanantaina 3. toukokuuta.

Jo vappuna 1. toukokuuta alkaen vierailut terveyskeskuksen osastolla sallitaan.

– Suosittelemme, että vierailulle sisätiloihin tulee enintään kaksi lähiomaista kerrallaan ja että vierailuun käytetään korkeintaan 30 minuuttia. Vierailusta on aina sovittava etukäteen hoitohenkilöstön kanssa, jo aiemmin päätettyjä hygienia- ja turvaohjeistuksia on myös noudatettava, Loviisan kaupunki tiedottaa.

Lisäksi Loviisa suosittelee, että vierailut asumispalveluyksiköiden sisätiloissa tehdään enintään kaksi lähiomaista kerrallaan. Suositeltavaa on, että vierailu kestää enintään tunnin. Myös asumispalveluyksikön vierailusta on sovittava henkilökunnan kanssa etukäteen.

Myös kokoontumisrajoitussuositus poistuu. Yli kuuden hengen yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi sunnuntaihin 16. toukokuuta saakka.

Turvavälivelvoite asiakkaiden käytössä olevissa tiloissa jatkuu toukokuun ensimmäisestä päivästä 16. päivään.

Lisäksi Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet tuolta ajalta.

Muut kuntakohtaiset koronavirusrajoitukset jatkuvat kuten aiemmin on päätetty. Yksityiskohtaiset tiedot voimassa olevista rajoituksista ja suosituksista löydät Loviisan kaupungin verkkosivulta www.loviisa.fi/koronavirus.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut