Vedenjakelu keskeytyy Isnäsissä – vettä kannattaa hamstrata ennen tiistain katkosta

Katkoksen jälkeen vedessä voi esiintyä sameutta. Arkistokuva

Vedensaanti keskeytyy Isnäsin vedenottamon alueella ensi tiistaina 4. toukokuuta. Katkos kestää kello 8 – 16. Vedenjakelu on tuolloin poikki alueen kaikilta kiinteistöiltä mukaan lukien vesiosuuskuntien alueet.

Loviisan vesiliikelaitos pyytää varautumaan katkokseen ottamalla vettä talteen.

Alueelle on järjestetty tilapäinen vedenjakelu, joka sijaitsee Cafe & Bar Tirkun edessä. Vedenjakelu voidaan aloittaa uudelleen ilmoitettua aikaisemmin, jos työ valmistuu nopeammin.

Vesiliikelaitos muistuttaa tiedotteessaan, että käyttöönoton yhteydessä putkistoista voi irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua veden sameutta ja värillisyyttä.

Ne eivät ole terveydelle vaarallisia, mutta niistä saattaa aiheutua hanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista ja vaalean pyykin värjäytymistä.

Putkistoihin saattaa töiden yhteydessä päästä ilmaa, joka voi aiheuttaa kolinaa ja pärskintää.

– Haittojen poistamiseksi suositamme veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu. Pahoittelemme vesikatkosta aiheutuvia haittoja sekä veden laadun hetkellistä huonontumista, vesiliikelaitokselta todetaan.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.