Kiinteistökauppa | Tavistholmen myyty Reijo Wuorion kiinteistöyhtiölle

Ostajana on porvoolainen Kiinteistö Oy Porvoon Leporanta.

Loviisassa Valkon alueella sijaitseva Metallirannan tila on maanantaina tehdyllä kaupalla myyty Kiinteistö Oy Porvoon Leporannalle. Metalliranta on ollut aiemmin Metalliliiton ja sittemmin Teollisuusliiton virkistyskäytössä.

Leporannan kiinteistöyhtiön pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja on Reijo Wuorio, joka on aiemmin ostanut Rauma-Repola Oy:n entisen konttorin Loviisan Valkosta. Yksinyrittäjästä on kasvanut Wuorion yhtiörypäs, joka työllistää parhaimmillaan lähes sata henkeä. Konserniin kuuluvalla Hakevuorella oli liikevaihtoa 2018 noin 14 miljoonaa euroa ja vuodelle 2020 arvioitu liikevaihto on 20 miljonaa euroa.

Wuorion kiinteistöyhtiö osti aiemmin vuonna 2019 Nesteen Pirskerin virkistysalueen Porvoosta. Alueesta tuli myyntiin 16 rakennuspaikkaa.

Sijoituspäällikkö Timo Korpijärvi Teollisuusliitosta sanoo liiton olevan tyytyväinen, kun tilalle saatiin ostaja, joka tulee kehittämään aluetta yhteistyössä Loviisan kaupungin kanssa. Ostetun kiinteistön kokonaispinta-ala vesialueineen on yli 160 hehtaaria. Alueella on 53 hehtaaria maata ja 107 hehtaaria vesialuetta.

Tavistholmen on mukana Valkon osayleiskaavassa, jota käsitellään Loviisan elinkeino- ja infrastruktuurilautakunnassa torstaina. Tavistholmenin alueelle on kaavailtu ympärivuotista asutusta sekä virkistysreittiä.

Valkon osayleiskaava torstaina elinkeino- ja infrastruktuurilautakunnassa

Tavistholman saaren myynnistä tehty esisopimus

Toive Tavistholmenin mahdolliselle ostajalle

Metalliranta myynnissä - kaupan 53 hehtaaria maata ja 107 hehtaaria vesialuetta

Tavistholmenin alue on helmi

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut