Nuoriso, nyt kännykät ja kamerat käteen – valokuvauskisassa taltioidaan Loviisaa

Loviisan Yrittäjät järjestää valokuvauskilpailun, joka kestää vuoden 2022 kevääseen saakka. Nuorille ja lapsille suunnattu kilpailu on nimeltään ”Minun Loviisa eri vuoden aikoina”.

– Kilpailu syntyi Loviisan Yrittäjät ry:n tarpeesta saada kasattua jonkinnäköistä kuvapankkia viestinnän käyttöön, Sini Hakkarainen yhdistyksestä kertoo.

Yhdistyksessä päädyttiin lapsille ja nuorille suunnattuun kilpailuun, koska he kuvaavat kännyköillään paljon ja ovat hyviä siinä.

Kilpailuun lähetetyt kuvat kootaan Loviisan Yrittäjät ry:n kuvapankkiin ja valokuvista järjestetään kaksi valokuvanäyttelyä kulttuurikeskus Marilynissä Loviisassa.

Mukana järjestelyissä ovat myös Loviisan kaupunki ja Cursor Oy.

Kilpailuun voi osallistua digikuvilla, jotka on tallennettu jpg-muotoon. Kuvia voi lähettää 1 – 3.

Muutamia kuvia on jo tullut.

Sini Hakkarainen

– Jokaiseen sarjaan voi lähettää uusia kuvia. Sarjoja on kaksi: alakouluikäiset ja yläkouluikäiset.

Kisaan voi osallistua myös jo aiemmin otetuilla kuvilla, jotka löytyvät puhelimen kuvagalleriasta.

Lähetettävälle kuvalle on annettava nimi ja samalla on mainittava kilpailusarja sekä se missä kuva on otettu. Kilpailukuvien pitää olla osallistujan ottamia. Mikäli kuvassa on joku henkilö, heiltä pitää olla lupa. Kuvat lähetetään sähköpostilla minunloviisa@gmail.com. Kuvalähetykseen on liitettävä nimi, ikä ja puhelinnumero.

– Muutamia kuvia on jo tullut molempiin ikäsarjoihin.

Kisan järjestäjistä koottu raati valitsee kilpailun voittajat ja palkinnot ovat hyvät.

Kilpailusarjojen voittajat molemmista ikäsarjoista palkitaan 100 euron lahjakortilla loviisalaiseen yritykseen ja kunkin sarjan kaksi seuraavaa palkitaan leffalipulla. Kisan päätyttyä valitaan vielä paras Minun Loviisani -kuva, joka palkitaan 300 euron lahjakortilla loviisalaiseen liikkeeseen.

Kekseliäin kuva palkitaan 4 hengen Padel-vuorolla. Tulokset julkaistaan Loviisan Yrittäjien sekä Loviisan kaupungin verkkosivuilla ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tieto

Kilpailusarjat: Talvi Loviisa 1, kuvia voi lähettää tähän sarjaan 18.4. asti, Kevät Loviisa, kuvia voi lähettää tähän sarjaan 30.5. asti, Kesä Loviisa, kuvia voi lähettää tähän sarjaan 15.8. asti, Syksy Loviisa, kuvia voi lähettää tähän sarjaan 31.10. asti ja Talvi Loviisa 2, kuvia voi lähettää tähän sarjaan 31.3.2022 asti.

Ikäsarjat: Lasten sarja 6–12-vuotiaille ja nuorten sarja 13–20-vuotiaille.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut