Hälytys | 15-metrisessä laivassa palonalku Suomenlahden telakalla Valkossa

Suomenlahden telakalla Valkossa korjattavana olleessa 15-metrisessä teräsaluksessa syttyi tiistaina kello 14 jälkeen palonalku, joka saatiin työntekijöiden onnistuneen alkusammutuksen ansiosta ja palokuntien jälkivarmistuksen turvin hallintaan ja sammutettua nopeasti.

Huvialukseksi muutettu laiva oli nostettu maalle, ja siinä tehtiin korjaustöitä, kun palo syttyi.

– Laivan kyljestä oli ulkopuolelta leikattu peltiä, kun tuli oli imaissut sisälle rungon ja sisäseinän välissä oleviin eristeisiin. Työntekijät olivat omilla jauhesammuttimilla saaneet syttymän sammutettua.

– Varmistimme lämpökameran avulla, ettei polttoleikkauskohdan ympärille jäänyt kyteviä pesäkkeitä, kertoi paloesimies Roger Nybom Loviisan pelastuslaitokselta.

Kukaan ei loukkaantunut palossa, ja myös aineelliset vahingot jäivät vähäisiksi..

Keravan hätäkeskus hälytti aluksi paikalle viisi sammutusyksikköä Loviisasta, Valkosta, Porvoosta ja Siltakylästä. Ensimmäisenä paikalle ehtineiden Loviisan pelastuslaitoksen ja Valkon VPK:n jälkeen muut yksiköt käännytettiin takaisin asemillensa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut