Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapinjärven Kesäteatteri perui ensi kesän – Taivaan tulet loimuavat vasta kesällä 2022

Lapinjärven Kesäteatteri on valmistellut näytelmää Taivaan tulet ensi kesälle, mutta nyt kokonaisuus on päätetty siirtää vuodella eteenpäin, kesään 2022.

Näytelmää on valmisteltu kevään edetessä yhä tietoisempana siitä, että koronapandemia ei taitu tarpeeksi ajoissa.Tarkistusajankohdaksi sovittiin maaliskuu.

– Epävarmuudessa eläminen on meille kaikille, näyttelijöille, ohjaajalle ja tuotantotiimille aika piinallista, Lapinjärven BluesRock Yhdistyksen puheenjohtaja Vesa Peltola toteaa tiedotteessa.

– Tässä on paljon epävarmuuksia. Myös taloudellinen riski on vähävaraiselle yhdistykselle suuri.

Lisäksi turvallisuusasiat ovat askarruttaneet ja teettäneet työtä näytelmää valmisteltaessa.

– Laajempi tavoitteemme on että me saadaan yleisölle hyvä ja turvallinen esitys. Sitä on jo pohjustettu huolella ja tähän asti tehty työ ei mene hukkaan, Peltola vakuuttaa.

Näytelmäharjoitukset jatkuvat ensi tammikuussa. Tuotantoa valmistellaan jo syksystä.

Ohjaaja Piia Kleimola aikoo vetää kevään ja syksyn mittaan vapaaehtoisia harjoitteita improvisaation, forum-teatterin ja prosessidraaman tiimoilta.

– Kaiken korona-ajan jälkeen tutustumme paitsi toisiimme myös erilaisiin teatterin menetelmiin.

Lapinjärven Kesäteatteri on vuonna 2003 perustettu harrastajateatteri. Teatterin näyttämö sijaitsee Lapinjärvellä, Hotelli Hanhen rantamaisemissa.