Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

AstraZeneca -rokotukset keskeytetään myös Loviisassa – kaupungilla ei ole käytettävissä muita rokotteita, kaikki tämän viikon ajat perutaan

AstraZeneca -rokotukset keskeytetään myös Loviisassa viikoksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen päätöksen mukaisesti. Tämä vaikuttaa loviisalaisten lisäksi myös lapinjärveläisten rokotuksiin.

Rokotusaika perutaan noin 200 kuntalaiselta.

– Valitettavasti Loviisan kaupungilla ei ole käytettävissä muita rokotteita, joilla voisi rokottaa viikolle 12 ajan saaneita, vaan ajat joudutaan perumaan, Loviisan kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

Kaupunki ottaa yhteyttä kaikkiin rokotusajan viikolle 12 varanneisiin.

– Rokotusajan peruminen ei vaadi toimenpiteitä asiakkaalta. Ilmoitamme rokotusajan varanneille ajan peruuntumisesta tekstiviestillä. Maanantaille varatut ajat peruimme jo viikonloppuna, kertoo palveluvastaava Senja Kangas Loviisan perusturvakeskuksesta.

THL arvioi tilannetta uudelleen kuluvan viikon aikana ja rokotukset AstraZenecan rokotteella jatkuvat aikaisintaan maanantaina 29. maaliskuuta.

Rokotukset muilla käytettävissä olevilla koronavirusrokotteilla jatkuvat normaalisti.