Katso video | Rekan hytti tuhoutui täysin tulipalossa Valkontiellä

Raskaan ajoneuvoyhdistelmän hytti tuhoutui täysin tulipalossa Valkontiellä varhain maanantaiaamuna. Ajoneuvoyhdistelmä oli tulossa Valkon suunnasta, kun ohjaamoon oli tullut savua, ja auton konetilassa oli syttynyt tulipalo.

Kuljettaja ohjasi auton tiensivuun Petaksentien risteyksen jälkeen. Keravan hätäkeskus sai ilmoituksen liikennevälinepalosta kello 06.37, ja hälytti paikalle pelastuslaitoksen sammutusyksiköt Loviisasta ja Porvoosta sekä Valkon VPK:n ja Loviisan VPK:n yksiköt.

Palokuntien tullessa paikalla ajoneuvon hytti oli jo kauttaaltaan tulessa, ja liekit löivät ulos kaikista ikkunoista. Palokunnat saivat palon nopeasti hallintaansa, mutta hytti oli ehtinyt jo tuhoutua.

– Kuljettaja ajanut pari kilometriä, ja oli haistanut palaneen käryä ja ajatellut, että jossakin on tulipalo, kunnes huomasi, että oma auto on tulessa, kertoi paloesimies Jukka Kippola.

Palo oli hänen mukaansa saanut alkunsa hytin alta, ja levinnyt nopeasti.

– Auto oli vain pari kuukautta vanha, ja sillä oli ajettu vasta noin 20 000 kilometriä. Kuljettaja arvioi, ettei siitä enää autoa saada, Kippola kertoi.

Yksin autossa ollut kuljettaja ei loukkaantunut palossa.

Liikenne Valkontiellä sujui toisella kaistalla.

Silminnäkijän video

Silminnäkijän video

Uutista oikaistu niin, ettei autossa ollut kuljettajan lisäksi muita.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut