Kuntavaalit 2021: Keskusta ja Kristillisdemokraatit vaaliliittoon Loviisassa

Keskustan ja KD:n vaaliliitosta Loviisassa kertoivat Anne Penninkangas (oik) ja Jorma Pappila Keskustasta sekä Miia Marjakangas ja Veikko Saari KD:stä. Arto Henriksson

Loviisan Keskusta ja Loviisan Kristillisdemokraatit ovat sopineet vaaliliitosta kevään kuntavaaleissa Loviisassa. Puolueosastot olivat vaaliliitossa Loviisassa edellisen kerran vuoden 2012 kuntavaaleissa.

Viime kuntavaaleissa vuonna 2017 Keskusta sai Loviisassa 5,9 prosenttia annetuista äänistä eli yhteensä 429 ääntä ja 2 paikkaa valtuustossa. KD:n äänimäärä oli 143 eli 2 prosenttia annetuista äänistä.

Keskustasta ehdolle ovat asettuneet jo Kari Hagfors (sit), Antti Hovi, Lenita Niemelä, Kirsi Oksanen, Katja Pekkola, Minna Marja Rokala, Daniel Thomasson (sit) sekä Pertti Ajomaa (sit).

Kristillisdemokraattien ehdokkaiksi ovat lähteneet Antti Falck, Sonja Huttunen, Hans Jungner, Lisbeth Konttinen (sit) ja Miia Marjakangas.

Poistettu epätarkka tieto, että Ajomaa olisi siirtynyt kokoomuksesta vasta näissä vaaleissa, ja lisätty tieto, että Thomasson on sitoutumaton.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.