Etäopetukseen siirtyville jaetaan koululounaita – noutopisteitä 12

Etäopetukseen siirtyville koululaisille jaetaan lounasannoksia 12 eri pisteessä. Eija Kosonen

Etäopetukseen maanantaina siirtyville oppilaille jaetaan koululounaita 12 eri pisteessä Loviisassa ja Lapinjärvellä.

Kaupunki jakaa koululounaat etäopetukseen siirtyville yläkoulun oppilaille ja lukion opiskelijoille koronaviruksen aiheuttaman sulkutilan aikana eli 8. – 28.3.

Kouluruuan jakelupisteitä ovat Keskuskeittiö Johtajantie 12:ssa, Haddom skola, Heikinkylän nuorisotalo Lapinjärvellä, Isnäsin koulu, Kirkonkylän koulu Lapinjärvellä, Koskenkylän koulukeskus, Kuninkaankylän entinen pankki, Pernå kyrkoby skola, Ruukin koulu, Sävträsk skola, Tesjoen koulu ja Valkon koulu.

– Annokset noudetaan maanantaisin ja torstaisin. Kerralla saa kahden – kolmen päivän lounaan, ruokapalvelupäällikkö Annika Kuusimurto toteaa tiedotteessa.

Jos haluaa tilata kouluruokaa, tilaus pitää tehdä viimeistään edellisen viikon perjantaina (ruokajakelu alkaa maanantaina) tai keskiviikkona (jakelu alkaa torstaina) kello 12. Sama koskee tilauksen päättämistä.

Oppilaiden ja opiskelijoiden Wilma-palveluun on lähetetty viesti, jossa on ruoan tilauslinkki.

– Samasta linkistä voi myös perua tilauksen, joten viesti on hyvä säilyttää. Vain henkilökohtaisesti vahvistetut annokset toimitetaan noudettaviksi.

Sivistys- ja hyvinvointikeskus on lähettänyt myös huoltajille tietoa tästä mahdollisuudesta.

Ruokajakelu koskee vain etäopetuksessa olevia oppilaita.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.