Poliisi tutkii sittenkin lauantaisia teknobileitä Sörnäisissä – "On tullut tilaisuudesta jälkikäteen sellaista lisätietoa"

Helsingin poliisi aloittaa sittenkin tutkinnan teknobileistä, jotka järjestettiin Sörnäisissä lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä. Poliisi kävi juhlissa paikalla, mutta ei voinut niille mitään, koska tilaisuus oli senhetkisten tietojen mukaan yksityistilaisuus.

– Asia on ollut esillä julkisuudessa ja tilannetta on puitu myös sosiaalisessa mediassa. Helsingin poliisille on tullut tilaisuudesta jälkikäteen sellaista lisätietoa, että päätimme ottaa asian tutkintaan, toteaa ylikomisario Heikki Porola tiedotteessa.

Useat mediat ovat kertoneet juhlista, joissa sosiaalisessa mediassa levinneiden videoiden perusteella oli paikalla runsaasti väkeä ja ihmiset tanssivat ilman turvavälejä ja maskeja.

– Poliisin selkeä viesti on, että avin määräämiä rajoituksia on syytä noudattaa, eikä yli 10 hengen yleisötilaisuuksia tai yksityistilaisuuksiksi naamioituja yleisötilaisuuksia tule järjestää, Porola korostaa tiedotteessa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut