Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapset pääsevät jälleen harrastamaan Loviisassa – aikuisten ryhmätoiminta edelleen keskeytetty

Loviisa jatkaa kuntakohtaisia koronarajoituksia ja -suosituksia 14.2. asti muutamin muutoksin.

1. helmikuuta alkaen ylä- ja alakouluikäisten sekä sitä nuorempien lasten harrastustoimintaa voidaan toteuttaa myös kaupungin hallinnoimissa sisätiloissa seuraavin ehdoin. Henkilömäärä korkeintaan 10. Suurissa tiloissa voi toimia useampi ryhmä yhtä aikaa edellyttäen, että ryhmät eivät ole keskenään kontaktissa. Ohjaajien ja 12 vuotta täyttäneiden osallistujien tulee käyttää kasvomaskia muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana. Pukeutumis- ja peseytymistilojen käyttö rajoitetaan vain välttämättömään käyttöön. Lapsia harrastukseen saattavat henkilöt eivät voi tulla sisätiloihin. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyitä. Yli 15-vuotias SM- tai maajoukkuetasoinen urheilija voi erikseen myönnettävällä poikkeusluvalla harjoitella sisätiloissa. Kilpailu-, ottelu- ja sarjatoimintaa ei järjestetä.

Aikuisten ryhmätoiminnan keskeytys jatkuu 14.2. saakka niin sisä- kuin ulkotiloissa. Loviisan lukiot jatkavat etäopetuksessa 14.2. asti. Perusopetus edelleen lähiopetuksena. Vierailukielto terveyskeskuksen osastolla 28.2. asti.

Yksityiskohtaiset tiedot voimassa olevista rajoituksista ja suosituksista löydät Loviisan kaupungin verkkosivulta loviisa.fi/koronavirus.