Lapset pääsevät jälleen harrastamaan Loviisassa – aikuisten ryhmätoiminta edelleen keskeytetty

Helmikuun alusta lähtien ylä- ja alakouluikäisten liikuntaharrastus voi jatkua Loviisassa tietyin ehdoin. Suvi Peltola

Loviisa jatkaa kuntakohtaisia koronarajoituksia ja -suosituksia 14.2. asti muutamin muutoksin.

1. helmikuuta alkaen ylä- ja alakouluikäisten sekä sitä nuorempien lasten harrastustoimintaa voidaan toteuttaa myös kaupungin hallinnoimissa sisätiloissa seuraavin ehdoin. Henkilömäärä korkeintaan 10. Suurissa tiloissa voi toimia useampi ryhmä yhtä aikaa edellyttäen, että ryhmät eivät ole keskenään kontaktissa. Ohjaajien ja 12 vuotta täyttäneiden osallistujien tulee käyttää kasvomaskia muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana. Pukeutumis- ja peseytymistilojen käyttö rajoitetaan vain välttämättömään käyttöön. Lapsia harrastukseen saattavat henkilöt eivät voi tulla sisätiloihin. Alle kouluikäisten saattamisen osalta voidaan tehdä erityisjärjestelyitä. Yli 15-vuotias SM- tai maajoukkuetasoinen urheilija voi erikseen myönnettävällä poikkeusluvalla harjoitella sisätiloissa. Kilpailu-, ottelu- ja sarjatoimintaa ei järjestetä.

Aikuisten ryhmätoiminnan keskeytys jatkuu 14.2. saakka niin sisä- kuin ulkotiloissa. Loviisan lukiot jatkavat etäopetuksessa 14.2. asti. Perusopetus edelleen lähiopetuksena. Vierailukielto terveyskeskuksen osastolla 28.2. asti.

Yksityiskohtaiset tiedot voimassa olevista rajoituksista ja suosituksista löydät Loviisan kaupungin verkkosivulta loviisa.fi/koronavirus.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Loviisassa sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.