Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pernajan entinen kunnanjohtaja Ralf Sjödahl on kuollut

Entinen Pernajan kunnanjohtaja, Loviisan kaupunginkamreeri, valtuutettu ja hallituksen jäsen Ralf Sjödahl on kuollut 62 vuoden ikäisenä. Hän kuoli 28.12.

Valkossa vuonna 1958 syntynyt ja Lovisa Gymnasiumista ylioppilaaksi valmistunut Sjödahl toimi Loviisan kaupunginkamreerina vuosina 1983-1987, jonka jälkeen hän siirtyi 22 vuodeksi Pernajan kunnanjohtajaksi.

Kuntafuusion myötä vuonna 2009 Sjödahl siirtyi Loviisan talousjohtajaksi ja vt. hallintojohtajaksi. Vuonna 2010 hän aloitti Forsby Gård Ab:n toimitusjohtajana, ja ryhtyi yrittäjäksi vuonna 2017. Samana vuonna hän oli ehdolla myös Loviisan kaupunginjohtajaksi.

Keväällä 2020 Ralf Sjödahl ilmoitti eroavansa kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen jäsenyydestä, Elinkeino- ja infrastruktuurilautakunnan puheenjohtajuudesta sekä muista luottamustehtävistä Loviisan kaupungissa. Syyksi hän sanoi paikkakunnalta poismuuton. Sjödahl toimi aktiivisesti monissa luottamustehtävissä.

Ralf Sjödahlilta jäi kolme aikuista lasta, jotka asuvat Turussa.