Loviisan Joulun tapahtumia perutaan kiihtyneen koronaepidemian takia

Loviisan torille saatiin joulukuusi viime keskiviikkona, mutta joulun ajan tapahtumia joudutaan valitettavasti perumaan. Arto Henriksson

Loviisan Joulun tapahtumia joudutaan valitettavasti perumaan vallitsevan koronaepidemian takia, kerrotaan kaupungin lähettämässä tiedotteessa. Sen mukaan nyt noudatetaan Aluehallintoviraston antamaa määräystä 27.11., joka kieltää kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet.

Seuraavat joulutapahtumat peruuntuvat: Kuningattarenkadun vihkiäistapahtuma ja joulupukin paraati 5.12., Laivasillan joulumarkkinat 5.12., Strömforsin ruukin joulumarkkinat Tallinmäellä 5. –6.12. sekä Joulumarkkinat Loviisan torilla 8.12.

Loviisa Open Joulu –ostospäivät ovat 27.11. ja 5.12. jolloin useat loviisalaiset kaupat, ravintolat ja kahvilat pitävät ovensa auki pitempään, myös monessa liikkeissä on tarjouksia. Strömforsin ruukissa puodit ja pajat pitävät myös ovensa auki 5.–6.12. kello 10–15.

Liikkeissä ja palvelupisteissä asioivia kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota turvaväleihin, jonoja ja ruuhkia ei saa muodostaa.

– Pidä hyvää huolta käsihygieniasta, käytä kasvomaskia ja asioi palvelupisteissä täysin terveenä, Loviisan kaupunki muistuttaa.

Linkki Loviisan kaupungin tiedotteeseen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.