Kymenlaakson Sähkö nosti valmiuttaan myrskyisän sään vuoksi – voimakkaita puuskia ennustetaan etenkin iltapäivälle

Kymenlaakson Sähkö tiedottaa nostaneensa valmiuttaan torstaina myrskyisän sään vuoksi.

Yhtiöllä on Itä-Uudellamaalla sähköverkko Askoalassa, Loviisassa ja Pukkilassa.

Torstaille on ennustettu voimakkaita tuulia, joiden vuoksi energiayhtiö on valmistautunut sähkövikojen korjaukseen ja puhelinpalveluun.

– Voimakkaita alueellisia puuskia ennustetaan erityisesti torstai-iltapäivälle. Vikapaikoista, esimerkiksi linjoille kaatuneista puista, pyydämme ilmoittamaan häiriöilmoitusnumeroomme 05 778 0222, KSOY tiedottaa.

Sähkönjakelun tilanneseuranta löytyy verkkosivuilta ksoy.fi ja siihen pääset tästä.

Kymenlaakson Sähkö varoittaa asiakkaitaan, ettei sähkölinjoille kaatuneisiin puihin tule itse koskea eikä puita tule omatoimisesti ryhtyä poistamaan sähkölinjan päältä.

Sähkölinjoille kaatuneisiin puihin tule itse koskea.

Myöskään maassa oleviin sähköjohtoihin ei saa koskea hengenvaaran vuoksi. Johdoille kallistuneisiin puihin ja lähellä maata roikkuviin johtimiin tulee pitää 20 metrin varoalue.

Sähköyhtiöltä voi tilata maksuttoman häiriötiedotteen, jonka kautta saa tietoa asuinaleensa runkoverkon sähköhäiriöistä tekstiviestillä kännykkään tai sähköpostiin. Samalla tulee arvio häiriön kestosta ja uuden viestin, kun sähköt taas toimivat. Voit aktivoida palvelun ksoy.fi-verkkosivuilla.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut