Valtuusto poisti listalta nuorisotyöntekijän, muut irtisanomiset hyväksyttiin

Nuorisotyöntekijää ei irtisanota. Loviisan kaupunginvaltuusto hyväksyi irtisanomiset muilta osin ehdotuksen mukaan. Kuvituskuva Outi Paappanen
Auli Henriksson

Auli Henriksson

Loviisan kaupunginvaltuusto päätti keskiviikkoiltana äänestyksen jälkeen poistaa irtisanottavien listalta nuorisotyöntekijän. Muuten ehdotettu irtisanomislista hyväksyttiin.

Pertti Lohenoja (sd.) ehdotti nuorisotyöntekijän poistamista ja päätöstä kuulumaan niin, että henkilötyövuosista poistetaan 19,1 esitetyn 20,1 sijaan. Daniel Hannus (sd.) kannatti Lohenojan ehdotusta. Janne Länsipuro (vihr) ehdotti asian palauttamista valmisteluun. Länsipuroa kannattivat Marjo Vuokko (vihr) ja Kari Hagfors (kesk).

Äänestyksessä palautusehdotus sai neljä ääntä ja käsittelyn jatkaminen 31 ääntä. Hagfors ja Satu Hämäläinen (sd,) kannattivat Lohenojan ehdotusta nuorisotyöntekijän poistamisesta irtisanottavien joukosta. Äänestyksessä pohjaesitys sai 16 ääntä ja Lohenojan ehdotus 19 ääntä, eli nuorisotyöntekijää ei irtisanota.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi ehdotetut irtisanomiset muilta osin ja sen, että irtisanomiset toteutetaan niin pian kuin mahdollista sen jälkeen, kun yksittäiset neuvottelut vastuullisen esimiehen ja asianosaisen työntekijän tai viranhaltijan välillä on käyty. Säästöt kirjataan vuoden 2021 talousarvioon ja vuosien 2022–2023 taloussuunnitelmakauteen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Sivua ei löytynyt | Loviisan Sanomat

Sivua ei löytynyt

Olemme pahoillamme, mutta emme löytäneet sivua, jonka yritit avata. Tämä saattaa johtua esimerkiksi siitä, että kirjoitit osoitteen väärin tai seurasit vanhentunutta linkkiä. Voit etsiä haluamasi sisällön haulla tai jatkaa etusivulle.

Anteeksi ylimääräisestä harmista ja mukavampaa päivänjatkoa!

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.