Loviisan länsiliittymän liikenneympyrän rautaisen onkijan puuvene onkin Kuggomissa tervattavana, eikä varastettu

Länsilittymän kalastajan vene onkin Kuggomissa tervattavana, eikä varastettu, kuten epäiltiin. Saapas nähdä vaihtuuko kalastajan onkivapa pilkkiin, kun talvikelit alkavat.... Arto Henriksson

Arto Henriksson

Lovari sai useita vihjeitä, että läntisen liittymän liikennejakajassa ollut puinen soutuvene on mahdollisesti varastettu. Loviisan kaupunginpuutarhuri Mona Bäckman kertoo, että venettä ei ole varastettu, vaan se on viety Perinnekeskus Kuggomin veneosastolle tervattavaksi.

- Kuggomista otettiin yhteyttä ja tarjottiin tervaamista säilyvyyden parantamiseksi. Kuivumisen jälkeen vene tuodaan takaisin liikennejakajaan, Bäckman kertoi.

- Vene on tavallaan talvikunnossapidossa, kuten veneet yleensä tähän aikaan vuodesta eli kaikki kunnossa, Bäckman kertoi.

Kysymykseen vaihdetaanko liikenneympyrän kalastajan kädessä oleva onkivapa talvella pilkiksi, Bäckman vastasi, ettei asiasta ole ollut puhetta.

- Mutta hyvä idea. Pitää varmaan harkita, Bäckman naureskeli.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.