Hiihtäjille ja juoksijoillekin stipendejä Kymenlaakson Sähköltä

Kymenlaakson Sähkö on palkinnut muiden joukossa myös maastohiihtäjä Wilma Laxin Loviisasta ja kestävyysjuoksija Janette Vänttisen Askolasta kummankin 800 euron yksilöstipendillä.

Saajat lukeutuvat KSOY:n myöntämien urheilu- ja kulttuuristipendiaattien joukkoon, jossa oli tänä vuonna muun maussa nuoriso-orkesteri ja taikuri, hiihtäjiä, voimistelijoita, juoksijoita ja seiväshyppääjä. Muut palkitut ovat kymenlaaksolaisia.

Stipendien myöntämisperusteita ovat hyvät saavutukset, suunnitelmat ja tavoitteet. Joukkuelajeissa nimetyksi tulleissa painottui myös lukuisa harrastajien määrä.

Yksilöstipendin saivat myös kouvolalaiset yleisurheilija Niklas Heikkilä, taikuri Elmo Huovila, suunnistaja Arttu Lindqvist ja kotkalaine seiväshyppääjä ja moniottelija Aatu Sihvonen, sekä maastohiihtäjä Olivia Halme Orimattilasta.

1 200 euron joukkuestipendin saivat yhdistykset Haminan Uimaseura, Kotkan ja Haminan nuoriso-orkesteri ja Tanssiklubi Kotkan Hyrrät: 7th Street Crew.

1 000 euron harrastetuen saivat Kouvolan Hiihtoseura, Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys ja Voimisteluseura Kotkan Sport.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut