Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lapinjärven Kesäteatteri valmistelee näytelmää kesälle 2021 – esiintyjien kasaaminen käynnissä

Lapinjärven Kesäteatteri kuuluttaa näyttelemisestä innostuneita ilmoittautumaan Lapinjärvellä.

– Tällä hetkellä ryhmässä on sekä tuttuja että uusia kasvoja, mutta monta heittäytymishaluista eri-ikäistä näyttelijää kaivataan vielä mukaan, tuottaja Titta Väkevä kertoo.

Teatteriryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran ensi lauantaina 14.11. kello 13-15 Kirkonkylän koulun liikuntasalissa osoitteessa Koulutie 16, Lapinjärvi. Tiedossa on toiminnallisia harjoituksia ohjaaja Piia Kleimolan kanssa ja ohjaaja esittelee samalla kesän 2021 näytelmän. Kleimola on kouvolalainen ohjaaja-ammattilainen, jota teatterikärpänen puraisi napakasti jo lapsena Tirvassa.

Näytelmän tuottaa Lapinjärven BluesRock Yhdistys. Yhdistyksellä on vahva aikomus tuoda uusi näytelmä ensi-iltaan 7. heinäkuuta.

– Uskomme, että tämä koronapandemia alkaa olla siinä vaiheessa ohi ja ulkotapahtumia voidaan turvallisesti järjestää, yhdistyksen puheenjohtaja Vesa Peltola sanoo.

– Ihmiset kaipaavat kuluneen vuoden jälkeen muutakin kuin pelkkää kotoilua. Kesätapahtumat ja kesäteatteri erityisesti on semmoista toimintaa, jossa ollaan mielellään mukana tuottamassa iloa ja hupia osallistujille.

Peltola on huomannut, että ihmiset odottelevat innokkaasti kesäteatterin paluuta parin huilausvuoden jälkeen.

– Otamme kuitenkin koko ajan koronatilanteen huomioon eikä eletä ihan omassa kuplassa, hän vakuuttaa.

Lauantain tapaamisen jälkeen yhteisiä harjoituksia on aikomus aloitella tammikuussa.

Tuottaja Väkevä toivoo uusien ryhmään tulijoiden ottavan yhteyttä ennen ensimmäistä tapaamista joko puhelimitse tai viestillä lapinjarvenkesateatteri@gmail.com.

Yhteystietoja: kesäteatterin tuottaja Titta Väkevä (p. 050 5350848, titta.vakeva@gmail.com) ja yhdistyksen puheenjohtaja Vesa Peltola (040 5687145, vesa.peltola@pp5.inet.fi, ei tavoitettavissa 11.-12.11.)