Galleri Emilien näyttelyt vaihtuvat - Esillä valokuvia, koruja ja taidegrafiikkaa

Galleri Emilien näyttelyt vaihtuvat. Esille tulee niin taidegrafiikkaa, koruja kuin valokuvia.

Vanessa Forstén on valokuvaaja ja taiteilija Helsingistä. Hänen taiteensa käsittelee usein naisen ja feminiinisen identiteetin teemoja, kerrotaan gallerian tiedotteessa. Galleri Emiliessä nähdään teoksia hänen sarjastaan, ja samalla valokuvakirjastaan, Always invisible never out of sight.

Lontoossa asuva Elisavet Messi on palkittu kultaseppä. Galleri Emilien näyttelyssä on esillä käsintehtyjä koruja, jotka hän on luonut käyttäen innovatiivista tekniikkaansa, jossa kierrätetystä hopealangasta muodostuu graafisia ja yksityiskohtaisia koruja.

Messi ja Forstén ovat molemmat opiskelleet University for the Creative Arts-yliopistossa, Rochesterissa, Englannissa.

Myös Tuulikki Raatikainen on opiskellut ulkomailla Napier Universityssa Edinburghissa, jonka jälkeen hän jatkoi opiskeluja Helsinki Design Schoolissa ja Pekka Halosen akatemiassa. Raatikainen työskentelee monen eri taiteenlajin parissa, mutta marraskuun näyttelyssä esillä on pääasiassa taidegrafiikkaa. Monet teokset ovat värikkäitä ja leikkisiä, mutta samalla niistä löytyy tumma ja humoristinen vivahde, kuvaillaan tiedotteessa.

Vanessa Forstén, Elisavet Messi & Tuulikki Raatikainen

Galleri Emilie, 6.-29.11.2020. Aleksanterinkatu 8, Loviisa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut