Aloite Koskenkylän terveysaseman säilyttämisestä toistaiseksi

Loviisan kaupunginvaltuustossa jätettiin keskiviikkona valtuustoaloite Koskenkylän terveyaseman säilyttämisestä toistaiseksi. Aloitteessa todetaan, että koronavirusepidemia on kiihtymisvaiheessa Loviisassa ja muualla Uudellamaalla. Ehdotuksen mukaan Koskenkylän terveysasema säilytetään toistaiseksi toimivana osana Loviisan terveyskeskusta.

– Ensisijaisesti siellä keskitytään lapsi- ja äitiysneuvolatoimintaan, terveyden- ja sairaudenhoitoon sekä sellaiseen hoitoon, jota antavat sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat. Koskenkylän terveysaseman jatko otetaan uudelleen käsittelyyn kun pandemia on voitettu, ehdotetaan valtuustoaloitteessa.

Aloitteen ensimmäiset allekirjoittajat olivat Nina Björkman-Nystén (r.), Mia Aitokari(r.) ja Mikael Karlsson (r.). Kokouksessa aloitteen ilmoittivat allekirjoittavansa Kari Hagfors (kesk.), Janne Länsipuro (vihr.), Timo Noroviita (vihr.), Kalevi Lappalainen (sd.), Leif Skogster (r.), Jonna Hinttaniemi (r.) ja Satu Hämäläinen (sd.)

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut