Kymmenen uutta koronatartuntaa Loviisassa - oppilaita etäopetukseen kolmessa koulussa

Harjurinteen koulun yläkoulun puolella on todettu yksi koronavirustartunta ja joukkoaltistuminen. Myös yksi Loviisan Jääkiekkoklubin juniorijoukkue on altistunut koronavirustartunnalle, kerrotaan Loviisan kaupungin tiedotteessa.

Selvitystyö altistuneiden selvittämiseksi on aloitettu. Altistuneet tullaan asettamaan karanteeniin. Karanteeni kestää nykyisin 10 vuorokautta.

– Tartuntojen ja altistumisten määrä on Loviisassa viime päivinä lisääntynyt huolestuttavasti. Kehotammekin loviisalaisia noudattamaan tarkasti koronavirusepidemiaan liittyviä suosituksia, kuten kasvomaskien käyttöä julkisissa tiloissa ja harrastustoiminnasta annettuja ohjeistuksia, toteaa perusturvajohtaja Carita Schröder tiedotteessa.

Koulut olivat Loviisassa syyslomalla vielä eilen, minkä jälkeen osa opetuksesta siirretään etäopetukseen.

Harjurinteen koulun yläkoulun puolella viikonlopun aikana todetun yhden koronavirustartunnan ja joukkoaltistumisen johdosta koulun yleisopetuksen 7–9-luokat siirretään etäopetukseen ajalle 20.–23.10.

Harjurinteen koulun Ratakadun puolella toimiva opetus esiopetuksesta kuudenteen vuosiluokkaan asti jatkuu normaalisti.

Myös valmistava opetus, luokkien 7-9- pienryhmät ja Loviisan lukio jatkavat lähiopetuksessa.

Torstaina 15.10. Loviisassa todettiin kolme joukkoaltistumista koronavirukselle. Lovisavikens skolassa ja Haddom skolassa molemmissa todettiin yksi koronavirustartunta.

Lisäksi Loviisan Torin salibandyn nuorisojoukkue oli altistunut vieraspelissä koronatartunnalle.

Keskustassa toimiva yläkoulu Lovisavikens skola on etäopetuksessa 23.10. saakka ja ruotsinkielinen alakoulu Haddom skola on etäopetuksessa 22.10. saakka.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut