Korona | Loviisassa kolme joukkoaltistumista torstaina - Torin sabajuniorit karanteeniin

Loviisassa on todettu kolme joukkoaltistumista koronavirukselle torstaina 15.10.2020. Lovisavikens skolassa ja Haddom skolassa on molemmissa todettu yksi koronavirustartunta.

Lisäksi Loviisan Torin salibandyn nuorisojoukkue on altistunut vieraspelissä koronatartunnalle. Loviisalaisjoukkue pelasi viikonloppuna otteluita, joissa vastustajina oli joukkueita Keravalta, Porvoosta, Vantaalta ja Järvenpäästä, joten vastustajajoukkueiden pelaajat ovat myös altistuneet tartunnalle. Kuntien terveydenhuoltoviranomaiset ovat yhteydessä oman kuntansa altistuneisiin ja ohjeistavat heitä eteenpäin.

Loviisan kaupungin tiedotteen mukaan selvitystyö altistuneiden selvittämiseksi on aloitettu ja altistuneet tullaan asettamaan karanteeniin. Karanteeni kestää nykyisin 10 vuorokautta.

Lovisavikens skolan ja Haddom skolan opetusjärjestelyistä tiedotetaan huoltajille mahdollisimman nopeasti. Kouluilla on alkanut syysloma 15.–19.10.2020.

Lovisavikens skola on Loviisan keskustassa toimiva ruotsinkielinen yläkoulu ja Haddom skola ruotsinkielinen alakoulu.

THL:n mukaan Loviisassa on varmistettu yhteensä 30 koronavirustartuntaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut