Edustuksen kausi käyntiin kotihallissa perjantaina - Joukkueenjohtaja Jesper Röök uskoo nuoren joukkueen yhtenäisyyden voimaan

LJK:n edustusjoukkueella on perjantaina 18.9. kotihallissa sarja-avaus. Kello 19.40 alkaa 4.divisioonan ottelu Mäntsälän Jäätiikereitä vastaan.

– Kentällä nähdään nuori ja taisteleva joukkue. Muutama pelimies on vielä armeijan harmaissa, mutta muuten joukkueen terveystilanne on hyvä, kertoo joukkueenjohtaja Jesper Röök.

Pelaajia joukkueessa on 22. Röök ennustaa tiukkaa tulevan, kun useampi on nyt syksyllä armeijassa ja vuodenvaihteen jälkeen lähtee vielä kaksi.

Joukkueen keski-ikä on nuori, Röökin oma poika nuorimpana on vasta täyttämässä 16. Toki vanhempaa kaartia on mukana. Kuusi pelaajaa tuli LJK:n vanhempien junioreiden lakkautetusta joukkueesta, joten pelikokemusta on nuoresta iästä huolimatta takana pitkään.

– Tavoite on nousukarsinnoissa kolmoseen, Röök summaa.

Sarja on vielä mysteeri. Mukana on 21 joukkuetta joista osaa ei olla kohdattu aiemmin. Runkosarja päättyy maaliskuuun alussa ja silloin nähdään onko päästy nousukarsintoihin. Perjantaina vastassa oleva Jää-Tiikerit on tuttu, ja ollut LJK:ta vahvempi.

Vanhemmat pelaajat ovat ottaneet nuoret todella hyvin vastaan.

Tätä kautta on pohjustettu syyskuun alusta, kun kotihallille saatiin jää.

– Kyllä vähän jännittää, vaikka nämähän ovat pelanneet koko ikänsä.

Hän pohtii joukkueen vahvuuden olevan sen yhteneväisyyden.

– Vanhemmat pelaajat ovat ottaneet nuoret todella hyvin vastaan ja kaikki tuntevat toisensa.

LJK:n edustusjoukkueeseen kuuluvat maalivahdit Jaani Nuutti, Patrik Lindroos, Mathias Larsson ja Peetu Uotinen, sekä kenttäpelaajat Emil Smeds, Santtu Holm, Jesse Airikka, Johnny Nybondas, Derek Hindsberg, Victor Lindfors, Benjamin Engård (c), Alfons Röök, Einari Korhonen, Fredrik Söderström, Randy Törnblom, Vili Huttunen, Markus Pelkonen, Alex Pettersson, John-Erik Koskinen, Kasperi Peräkylä, Eetu Pönkä, Stefan Lindfors, Johannes Nevalainen, Mikael Cederberg, Jaro Lundqvist ja Filip Karlsson.

Edustuksen sarja-avausottelua seuraamaan on vapaa pääsy.

Fakta

Junioriturnauksia

Lauantaina Rauhalan hallin jään täyttävät juniorit, kun LJK:n U13 tytöt saa järjestämässään turnauksessa vastaan Kiekko-Vantaan, Jää-Ahmat, Grankulla IFK:n ja Evun. Kiekko putoaa jäähän kello 8.30 turnauksen avausottelussa LJK-Kiekko-Vantaa. Finaali pelataan kello 19.15.

Sunnuntain kiekkoviihteestä vastaa LJK:n U11. Turnauksen muut joukkueet ovat Hunters, Karhu-Kissat, KJT ja Wolf. Turnaus käynnistyy kello 8.30 paikallisderbyllä LJK-Hunters. Pronssipeli pelataan kello 18 ja finaali kello 19.

Molempina turnauspäivinä pihakahvila ja grilli auki aamusta iltaan. Yleisön toivotaan huomioivan turvavälit.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut