Katso livetallenteita: livekamera kiersi LWT-taloissa ja tunnelmissa lauantaina kello 10-16

Livetallennekooste julkaistaan tällä sivulla lähihetkinä.

Runoilija Heli Laaksonen (vas) ja LWT-päivien puheenjohtaja Nina Wiklund juonsivat LWT-talojen esittelykierroksen, ja pysähtyivät kahville Tuhannen tuskan kahvilaan. Arto Henriksson

Arto Henriksson

Loviisan Wanhat Talot -yleisötapahtuma on peruttu, mutta LWT-päivien tunnelmaan ja vanhoihin taloihin sekä muuhun ohjelmaan pääsee tänä vuonna osallistumaan virtuaalisesti. Loviisan Sanomat striimaa Nina Wiklundin opastamana talokierroksen, joka on nähtävissä tällä sivulla ja LWT-päivien sivulla lauantaina kello 10 alkaen.

Tänä vuonna LWT on kutsunut runoilija Heli Laaksosen tapahtuman suojelijaksi. Hänen seurassaan vieraillaan taloissa virtuaalisesti. Vuoden tapahtuma järjestetään yhteistyössä Loviisan Sanomien kanssa lauantaina 29.8.2020.

Lähetys striimataan kahdessa osassa. Ensimmäinen suora lähetys lähetetään klo 10.00 – 12.30 ja toinen klo 14.00-16.00. Lähetys on myös mahdollista katsoa jälkikäteen tällä sivulla.

FullHD-versio osa 1(2)

FullHD-versio osa 2(2)

LWT-kierroksen livetallennekooste

1) LWT-kierroksen striimaukset näkyvät alla erillisinä osioina

Livetallenne jatkuu alla olevissa leikkeissä.

Jatkuu

Huset vid ån, Nahkurinkuja 12 

Kahvittelua Tuhannen tuskan kahvilassa

Pitkänpöydäntalo, Mariankatu 7 - Korpelat

Pitkänpöydäntalo, Mariankatu 7, Loviisa - GLINT kvartetti esiintyy

360°-video vuoden 2019 LWT-päivien tunnelmista

Livetallenne on nähtävissä lähetyksen aikana ja sen jälkeen tällä sivulla. Livelähetys toteutetaan sää- ja tekniikkavarauksella.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.