Hus etsii vapaaehtoisia tutkimushenkilöitä

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (Hus) etsii 50 vapaaehtoista tutkimushenkilöä vertailuaineistoksi kriittisen koronaviruksen jälkivaikutuksia selvittävään tieteelliseen Recovid-20-tutkimukseen, saadakseen tarvittavaa ymmärrystä uudesta koronaviruksesta. Tutkimuksella kerätään tietoa koronaviruksen takia hoidettujen potilaiden aivojen, sydämen ja keuhkojen toimintaan liittyvistä oireista.

Nyt haettavan tutkimushenkilön on oltava vähintään 18-vuotias ja sairastanut testillä varmennetun koronavirusinfektion 3–4 kuukautta sitten kotona.

​Tutkimukseen ei oteta mukaan raskaana olevia tai henkilöitä, joilla on ennen koronavirusinfektiota diagnosoitu neurologinen sairaus, hajuaistin häiriö tai jolla on sydämen tahdistin tai metallisia vierasesineitä kehossa.

Tutkimukseen osallistumisesta ei makseta palkkiota.

Halukkaat voivat olla yhteydessä tutkimushoitaja Tarja Suhoseen sähköpostilla: tarja.suhonen@hus.fi sähköpostin otsikoksi ”vapaaehtoinen verrokki” tai soittamalla arkisin kello 8–15 numeroon 046 923 5574.​​

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut