Yrittäjät haluavat asuntomessujen olevan kärkihankkeen ja vetoavat kaupunginvaltuustoon kaavan hyväksymisessä

Loviisan yrittäjäyhdistys toteaa keskiviikkona lähettämässään kannanotossa yrittäjien seuranneen suurella huolella talouden tasapainottamistarpeen ja asuntomessujen järjestämisestä noussutta vastakkainasettelua.

– Molemmat ovat erittäin tarpeellisia Loviisan kehityksen kannalta. Talouden tasapainottaminen on vastuullista taloudenpitoa ja kaupungin kehittäminen on elintärkeää.

– Me Loviisan yrittäjät näemme nyt aiheelliseksi tuoda näkemyksemme esille koska olemme olleet vahvasti mukana kannustamassa kaupunkia Kuningattarenrannan kehittämisessä ja toivotamme asuntomessut erittäin tervetulleena kaupunkiimme, yhdistys toteaa.

Kaavoitusprosessi Kuningattarenrannalla on ollut yrittäjäyhdistyksen mielestä avoin ja kuntalaisia sekä elinkeinoelämää osallistava jo puolentoista vuoden ajan.

– Viime viikolla kaupunki järjesti yrittäjille tilaisuuden, jossa kaupungin arkkitehti Ma aria Mäntysaari ja asuntomessujen projektipäällikkö Niina Okkonen esittelivät kaavaa sekä messujen tuomaa lisäarvoa Loviisalle.

– Asuntomessut tuovat tasokasta uutta asuntotuotantoa keskustaan meren rannalle joka varmasti houkuttelee uusia asukkaita. Me Loviisan yrittäjät tarvitsemme kaupungin tavoin enemmän tuloja, jotta pystymme ylläpitämään liiketoimintojamme ja kehittyä palvelemaan kaupunkilaisia ja vieraita entistä paremmin, yhdistys toteaa.

Loviisan yrittäjäyhdistys uskoo asuntomessujen tuoman näkyvyyden nostavan koko Loviisan tunnettavuutta ja vetovoimaa.

– Meille yrittäjille on tärkeää, että asumismarkkinoinnissa otetaan vahvasti mukaan myös kaupungin muut alueet, jotta kylät ja kyläkeskukset pysyvät elinvoimaisina. Alueen rakentaminen ja messukesä tulee näkymään Loviisan työllisyyttä positiivisesti edistävänä asiana, yhdistys arvioi.

– Vetoamme kaupunginvaltuuston jäseniin tekemään Loviisaa ja elinkeinojamme kehittävän päätöksen ja hyväksyä Kuningattarenrannan ainutlaatuinen kaava, yrittäjäyhdistys toteaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut