Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu Pursiseura ÖNS:n ja Loviisan Sanomien perinteikkääseen jääveikkaukseen ja voita 150 euron lahjakortti!

Minä ja Suomenlahti -kuvakisan ensimmäinen voittaja on valittu – Voittokuvassa komeilee huikea merimaisema

Kilpailussa valitaan uusi voittaja viikoittain

Minä ja Suomenlahti -kuvakisan ensimmäinen voittaja on valittu.

Viikottain valittava paras kuva oli tällä kertaa kotkalaisen Juha Rimpeläisen käsialaa.

Toimituksen perustelut voittajakuvan valinnalle olivat postikorttimaisen kaunis kuva upeasta saaristomaisemasta, joka kuvaa Suomenlahden kesää parhaimmillaan. Kuva saa raadin mukaan toivomaan lisää yhtä hienoja päiviä tähän kesään.

Rimpeläisen ottama kuva on ensimmäisen kilpailuviikon voittajakuva kisassa, jossa etsitään meriaiheisia kuvia.

Sipoon Sanomat, sanomalehti Uusimaa, Loviisan Sanomat sekä Kymen Sanomat lukijoilleen järjestämä kuvakilpailu on osa Minä ja Suomenlahti -sisältökokonaisuutta.

Kuvakisaan voit osallistua lähettämällä ottamasi kuvan lehtien verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Lomake löytyy osoitteesta lehdet.media.fi/suomenlahti.

Valitsemme joka viikko parhaan kuvan, joka palkitaan 50 euron arvoisella lahjakortilla K- tai S-ryhmän liikkeeseen. Kilpailuaika on 6. syyskuuta saakka.

Muista liittää jokaiseen lähettämääsi kuvaan kuvaajan nimi sekä yhteystiedot. Toivomme myös, että liität jokaiseen lähettämääsi kuvaan oman, kuvaan liittyvän tarinan. Jos osallistut useammalla kuin yhdellä kuvalla, lähetä ne erikseen. Julkaisemme korkeintaan viisi kuvaa per lähettäjä.

Muista, että lähettäjällä tulee olla lupa kuvattavilta kuvien julkaisuun. Kaikki asialliset kuvat tarinoineen julkaistaan verkkosivuillamme.

Kisakuvia voidaan julkaista myös Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluvien lehtien paperilehden sivuilla kuvakisasta kertovien juttujen yhteydessä.

Minä ja Suomenlahti on uusi sisältökokonaisuus, joka kokoaa yhteen rannikkoseudun tunteikkaimmat, mieleenpainuvimmat ja ajankohtaisimmat meriaiheiset sisällöt.

Sisältöjä tuottavat Sipoon Sanomat, Loviisan Sanomat, Kymen Sanomat ja Uusimaa.

Kaikki julkaistut sisällöt löydät verkkosivuiltamme Minä ja Suomenlahti -valikosta. Uusia juttuja julkaistaan viikoittain.