FC Loviisan miehille historiallinen voitto - Kulennoisten Pallo hävisi kotonaan loviisalaisille 4-3

FC Loviisan miesten edustusjoukkue kohtasi lauantaina 4.7. Savonlinnan kupeesssa Kulennoisten Pallon.

Vastustajan historian tietäjät tiesivät kertoa, ettei loviisalaiset ole koskaan voittaneet heitä kotikentällään.

Pelin alku oli FC Loviisalta nihkeää, pelistä puuttui jo viime kaudella sisään ajettu aggressiivisuus.

Vastustaja pääsi rankaisemaan kahdesti, kun peliä oli pelattu 10 ja 44 minuuttia. Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla tuli pieni ilon pilkahdus, kun Niko Orava teki maalin suoraan kulmapotkusta. Tauolle mentiin 2-1 Kupin johdossa.

Erätauolla valmentaja Jocke Forström korosti malttia ja että tehdään omat sovitut asiat oikein. Toiselle jaksolle FC Loviisa lähtikin aggressiivisesti. Kylmä suihku tuli sateen myötä ottelun 62 minuutilla, kun vastustajan keskitys meni oman puolustuksen kautta omaan maaliin.

Conny Lindblom, joka oli raatanut keskikentällä joka suuntaan hyvin, vaihdettiin 68 minuutin kohdalla Henrik Nurmiseen. Samalla nostettiin puolustuksesta Arttu Pasanen kärkeen Oravan rinnalle ja jatkettiin kolmen puolustajan linjalla.

Kylmä suihku tuli sateen myötä ottelun 62 minuutilla, kun vastustajan keskitys meni oman puolustuksen kautta omaan maaliin.

Nurmisen rauhallisella olemuksella ja vankalla kokemuksella sekä taktiikan muutoksella FC Loviisan peliin saatiin lisää aikaa ja tilaa rakentaa peliä.

Kun ottelua oli pelattu 73 minuuttia, kova työ tuotti tulosta. Joukkueen hienosta esityöstä Orava pääsi kaventamaan tilanteeseen 3-2. Tästä kolme minuuttia ja Orava lanattiin rankkarin arvoisesti. Hän asettui itse vetämään rankkaria, jonka maalivahti torjui eteensä. Onneksi Orava seurasi tilanteen loppuun asti ja pääsi upottamaan riparin maaliin.

Peli oli täysin Loviisan hallinnassa ja lisäajalla Alex Forström pääsi vetämään voittomaalin hienosti puolivolleysta. Ansaittu voitto FC Loviisalle 4-3.

Pelissä Toto Rambo taisi olla merkitty mies ja hän saikin ”sukille” todella monta kertaa. Mies malttoi hienosti mielensä eikä hän ottanut yhtään korttia.

Joukkueen uusin pelaaja Roope Jernvall onnistui hyvin puolustuksessa ja lunasti paikkansa joukkueessa vaikka edellisestä pelistä oli jo useampi vuosi.

Valmentaja oli peliin kaiken kaikkiaan tyytyväinen. Lopputulos ilahdutti erityisesti, kun joukkue pääsi Kerimäen ”kirouksesta” eroon. Joukkue nosti tasoa hienosti pelin loppua kohden, myös joukkueen sitoutumiseen Jocke on erittäin tyytyväinen.

FC Loviisan maalit: Niko Orava 3, Alex Forström 1.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut