C-tytöt päihitti PeKan toistamiseen - Karhulan keskuskentän tekonurmella pelatussa ottelussa vierasjoukkue oli parempi lukemin 5-0

FC Loviisa ja Karhulan Peli-Karhut kohtasivat toistamiseen viiden päivän sisään Eteläisen alueen C-tyttöjen kolmosessa. Perjantaina Karhulan keskuskentän tekonurmella pelatussa ottelussa vierasjoukkue oli parempi lukemin 5-0 (3-0).

Ottelun oli puolin ja toisin varsin sekavaa palloilua. Edellisessä ottelussa ajoittain laadukasta syöttöpeliä esittäneen loviisalaisryhmä ei tällä kertaa kyennyt samaan. Etenkin ensimmäisten kosketusten suhteen nähtiin runsaasti lipsahduksia.

Vieraiden maalipyssynä loisti lyhyen maalittoman jakson jälkeen Nea Stenman, joka viimeisteli kolme maalia.

Loviisalaisten muut maalintekijät olivat Karin Lill-Smeds ja Madicken Lund. Ensin mainittu tykitti komealla kanuunalla vieraiden kolmannen osuman. Madicken puolestaan jatkoi pallon ensimmäisellä kosketuksella verkkoon kulmapotkun jälkitilanteesta.

FC:een voitto oli ansaittu. Lukemat olisivat voineet olla suuremmatkin, mutta loistavasti pelannut PeKan maalivahti Niina Sandberg esti sen. Etenkin hänen loistava pelinlukutaitonsa ja sitä kautta oikea-aikaiset vastaantulot pistivät silmään.

Stenmanin lisäksi vierailta kunnostautui ottelusta toiseen valtavan määrän töitä tekevä Wilma Kokko, joka jakoi ottelun aikana tukun hienoja murtosyöttöjä. Kovalla työmoraalilla olivat liikenteessä myös keskikentällä ja kärjessä luutineet Lund, Suvi Peräkylä ja Erika Broman sekä puolustuksen Lina Mickos.

Viidestä pelistään joukkue on voittanut neljä ja pelannut yhden tasapelin.

Äfceen seuraava peli on kolmen viikon kuluttua. Seuraava kotiottelu on elokuun alussa. Hienosti joukkueeseen sitoutunut ryhmä voi olla erittäin tyytyväinen myös tuloksellisesti, sillä se on viidestä pelistään voittanut neljä ja pelannut yhden tasapelin.

Joukkue: Alexandra Starck, Milla Bergström, Fia Lindholm, Sofia Lill-Smeds, Wilma Kokko, Erika Broman, Karin Lill-Smeds, Nea Stenman, Josephine Starck, Elin Sjögård, Nuutti Auvinen, Rebecca Halonen, Suvi Peräkylä, Lina Mickos, Madicken Lund.

Ottelutulokset

PeKa-FC Loviisa

0-1 Stenman

0-2 Stenman

0-3 K. Lill-Smeds

0-4 Lund

0-5 Stenman

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut