Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tesjoen Laululava ensiesittelyssä lauantaina - Maaliskuun puolivälistä kiinni ollut kotakeidas alkaa palata normaaliin

Tesjoen kyläyhdistyksen Kotakeitaalle on noussut uudisrakennus, Laululava, kertoo kyläyhdistys tiedotteessaan.

Laululavan avattava lasiseinä suuntautuu kohti Kodan sisäänkäyntiä. Esiintymisareenan ja Kodan väliin arvellaan irtopenkeille voitavan istuttaa noin 60 hengen yleisön (korona-turvavälein noin 20).

Lavan ja katsomon korkeusero takaa hyvän näkyvyyden, mutta akustiikka on vielä arvoitus, todetaan tiedotteessa.

Ensi lauantaina 27.6. kello 11-14 kyläyhdistyksen aktiivit esittelevät kiinnostuneille Laululavan hienouksia ja pitävät myös Kotaa ja Kellaria avoinna. Yleisölle tarjotaan pihagrillistä makkaraa ja mehua.

Samaan aikaan on Kellarissa avoinna pop-up-kahvila, jonka maksullisesta valikoimasta löytyy leivonnaisia, virvoitusjuomia, makeisia, jäätelöä ja tietysti sitä kahvia/teetä.

Kotakeitaan non-food-osastolla myydään mm. linnunpönttöjä kesäpesinnän toiseen aaltoon sekä hyönteishotelleja.

Kota on pidetty maaliskuun puolesta välistä asti kiinni. Ensi sunnuntaista lähtien palataan vanhaan normaaliin.

Kota on vapaassa aikuiskäytössä auki päivittäin klo 9 – 17. Penkin alta vetolaatikosta löytyy polttopuita ja hyllyltä tikut sekä sytykkeet.

Poikkeaman Kodan käyttöön saattaa aiheuttaa mahdolliset ennakkoon tehdyt käyttövaraukset, jotka ovat maksullisia. Varauskirjaa hoitaa Kotaisäntä, johon saa parhaiten yhteyden sähköpostitse: kiviranta.jaakko@gmail.com.