Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Minä ja Suomenlahti | Tallenna ikimuistoinen hetki Suomenlahdelta – lähetä kuva toimitukseen ja osallistu kilpailuun

Kilpailu: Lähetä meriaiheinen kuva mukaan Minä ja Suomenlahti -kuvakisaan. Voittajia palkitaan viikoittain.

Kuvasitko kauniin merimaiseman? Tai ikuistitko kameralla lapsen suuren kalansaaliin? Entä miltä näyttää lempipaikkasi saaristossa? Yllättikö äkillinen sadekuuro kesken venematkan tai hurmasivatko saaristolaisherkut kesälomareissulla vieden koko kielen mennessään?

Suomenlahti ympäristöineen tarjoaa loputtoman määrän kuvauskohteita.

Lähetä Suomenlahti-aiheinen kuvasi meille, jotta siitä on iloa myös muille. Osallistut samalla kilpailuun.

Sipoon Sanomat, sanomalehti Uusimaa, Loviisan Sanomat sekä Kymen Sanomat järjestää lukijoilleen kuvakilpailun osana Minä ja Suomenlahti -sisältökokonaisuutta.

Kuvakisaan voit osallistua lähettämällä ottamasi kuvan lehtien verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Lomake löytyy osoitteesta lehdet.media.fi/suomenlahti.

Valitsemme joka viikko parhaan kuvan, joka palkitaan 50 euron arvoisella lahjakortilla K- tai S-ryhmän liikkeeseen. Kilpailuaika on 5.7.-6.9.

Muista liittää jokaiseen lähettämääsi kuvaan kuvaajan nimi sekä yhteystiedot. Toivomme myös, että liität jokaiseen lähettämääsi kuvaan oman, kuvaan liittyvän tarinan. Jos osallistut useammalla kuin yhdellä kuvalla, lähetä ne erikseen. Julkaisemme korkeintaan viisi kuvaa per lähettäjä.

Muista, että lähettäjällä tulee olla lupa kuvattavilta kuvien julkaisuun. Kaikki asialliset kuvat tarinoineen julkaistaan verkkosivuillamme.

Kisakuvia voidaan julkaista myös Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluvien lehtien paperilehden sivuilla kuvakisasta kertovien juttujen yhteydessä.

Minä ja Suomenlahti on uusi sisältökokonaisuus, joka kokoaa yhteen rannikkoseudun tunteikkaimmat, mieleenpainuvimmat ja ajankohtaisimmat meriaiheiset sisällöt.

Sisältöjä tuottavat Sipoon Sanomat, Loviisan Sanomat, Kymen Sanomat ja Uusimaa.

Kaikki julkaistut sisällöt löydät verkkosivuiltamme Minä ja Suomenlahti -valikosta. Uusia juttuja julkaistaan viikoittain.

Loading...