Kaupunkilaisten säästövinkit kaupunginhallituksessa 2.7.

Asukkaiden ehdottamat keinot ja näkemykset talouden tasapainottamiseksi tulevat kaupunginhallitukseen 2.7., kerrotaan Loviisan kaupungin tiedotteessa.

Loviisan kaupunki kysyi kuntalaisten näkemyksiä ja keinoja kaupungin talouden tasapainottamiseksi. Kysely oli avoinna 1.–14.6. Kyselyyn vastasi 258 asukasta.

Kaupunki teki myös vastaavan kyselyn kaupungin henkilökunnalle. Kysely oli avoinna 27.5.–5.6. Henkilökuntakyselyyn vastasi 232 työntekijää.

Kyselyiden tuloksista tehdään yhteenveto. Henkilöstökyselyn yhteenveto esiteltiin YT-neuvotteluissa 10.6. ja kuntalaiskyselyn yhteenveto esitellään 23.6.

Yt-neuvotteluista saadut tulokset ja kyselyiden aineistot kokonaisuudessaan menevät kaupunginhallituksen käsiteltäväksi 2.7. yhdessä tasapainottamisohjelman kanssa.

Loviisan kaupunki laatii parhaillaan talouden tasapainottamisohjelmaa.

Kaupungin talous oli vahvasti alijäämäinen sekä vuonna 2018 että 2019. Säästöjen saavuttamiseksi joudtaan sekä supistamaan että lakkauttamaan toimintoja, kaupungin tiedotteessa todetaan.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut