Tuhotyö | Jo kolmas maastopalo samana päivänä samalla alueella Fantsnäsissä Loviisan Valkossa

Itä-Uudenmaan palokuntia hälytettiin tänään jo kolmanteen maastopaloon samalla alueella Fantsnäsissä Loviisan Valkossa. Nyt liekeissä oli noin 15 x 20 metrin suuruinen alue Korsvikintien lähistöllä.

Paloja epäillään tahallaan sytytetyiksi. Valkossa on lyhyen ajan sisällä ollut jo seitsemän selvittämätöntä maastopaloa sekä kaksi pienempää syttymää maastossa.

Aiemmin perjantaina aamupäivällä kello 10.30 aikoihin maastoa oli liekeissä Fantsnäsintien vieressä ja samaan aikaan noin puolen kilometrin päässä Korsvikintiellä. Alueelta löydettiin lisäksi kaksi noin puolen metrin suuruista aluetta, jossa aluskasvillisuutta oli palanut, mutta palo ei ollut päässyt leviämään.

Kello 14.30 aikoihin samalta alueelta Korsvikintieltä havaittiin maaston olevan jälleen tulessa. Paikalle hälytettiin useita sammutusyksiköitä Loviisan pelastuslaitokselta, Valkon VPK:sta, Loviisan VPK:sta sekä Porvoosta.

Päivystävä palomestari Reijo Houni kertoi, että aiempien palojen lähimaastoa tähystettiin ilmasta Valkon VPK:n dronella, mutta alueelta ei tuolloin havaittu uusia paloja. Kello 14.30 havaittu palo oli myös lähellä tietä, jossa useat sammutusyksiköt aiemmin aamulla liikkuivat.

Paikalle saapui tänään jo toistamiseen myös Itä-Uudenmaan poliisin partio, joka selvittelee palojen syttymissyytä. Poliisipartio sai silminnäkijöiltä havaintoja alueella liikkuneista kulkijoista.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut