Ohjaamo valvoo nuorten juhlintaa päättäjäis-viikonloppuna

Ohjaamo on yhteistyössä Itä-Uudenmaan poliisin kanssa koordinoinut koulujen päätös viikonlopun päivystyksistä Loviisan nuorisotyön-, -etsivän nuorisotyön ja seurakunnan kanssa, kertoo Ohjaamo tiedotteessaan.

Koulujen päätösviikonloppu on perinteisesti nuorille ajankohta viettää kesän alkua kavereiden kanssa. Poikkeusolot rajoittavat kuitenkin suuria määriä nuoria kokoontumaan ja poliisilla on velvollisuus valvoa ja neuvoa nuoria noudattamaan suosituksia.

– Loviisan nuoriso- ja etsivä nuorisotyö tulee yhdessä seurakunnan kanssa jalkautumaan ympäri kaupunkia perinteisille paikoille, kertoo Ohjaamon hankekoordinaattori Samira Al-Far.

– Uskomme että nuorisomme sopeutuu hyvin vallitsevaan tilanteeseen ja juhlivat vastuullisesti. Joskus tarvitaan kuitenkin koko kylää kasvattamaan, ja onhan meillä aikuisilla aina velvollisuus tukea ja huomauttaa jos jokin menee pieleen huomauttaa Samira Al-Far tiedotteessa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut