Livekuvaa | Loviisan Sanomille uusittu torikamera - kuvan laatu aiempaa parempi myös hämärässä - katso tästä

Klikkaa toisen kuvan alla olevaa torikameran kuvaketta.

Loviisan Sanomien torikamera

Loviisan Sanomat on hankkinut uuden torikameran viikko sitten vikaantuneen torikameran tilalle. Uuden kameran kuvan laatu on parempaa FullHd-tasoa ja selkeämpi erityisesti hämärään aikaan. Lisäksi kuva-ala aiempaa laajempi. Uusi kamera näyttää koko torin alueen aina jäätelökioskia myöten. Kuva-alaa voidaan muuttaa etänä operaattorin toimesta.

- Torikamera oli pois käytöstä noin viikon ajan, kunnes saimme hankittua myyjän Tanskan varastosta uuden, ja sinä aikana saimme runsaasti kyselyitä ja palautetta torikameran puuttumisesta, kertoi Loviisan Sanomien päätoimittaja Arto Henriksson.

Palautetta torikameran käyttökatkoksesta on tullut eri puolilta maailmaa. Lovarin torikamera on erittäin suosittu, ja sillä on viikoittain tuhansia katsojia Loviisan seudulta ja eri puolilta maailmaa.

Suomen jälkeen eniten katsojia tuli viimeisen 30 vuorokauden aikana Ruotsista, USA:sta, Saksasta, Norjasta, Britanniasta, Espanjasta ja Hollannista.

Torin lounaiskulmassa käräjätalon vintillä sijaitseva Lovarin torikamera on ollut käytössä 16.3.2008 lähtien. Ensimmäinen verkkokamera kesti 4 vuotta ja edellinen 8 vuotta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut