Livetallenne: Livelähetys Loviisan valtuuston etäkokouksesta on päättynyt - katso tallennetta tästä

Klikkaa alla olevaa kuvaketta.

Livelähetys Loviisan valtuustosta alkaa tällä Loviisan kaupungin ja verkkosivulla tänään kello 18 alkaen. Arto Henriksson
Arto Henriksson

Arto Henriksson

Loviisan kaupunginvaltuusto kokoontuu tänään keskiviikkona tietokoneidensa ääreen etäkokoukseen käsittelemään Pernajan Saariston Vesiosuuskunnan toiminta-aluetta. Kokous on nähtävissä Loviisan kaupungin verkkosivulla sekä tällä sivulla kello 18 alkaen. Tallenne on nähtävissä kokouksen jälkeen.

- Elinkeino- ja infrastruktuurikeskus on saamiensa lausuntojen perusteella laatinut tarkennetun esityksen toiminta-alueesta. Vesihuoltolain mukaisesti lausuntoja pyydettiin Loviisan Vesiliikelaitokselta, Porvoon kaupungin terveydensuojelulta, rakennus- ja ympäristölautakunnalta ja Uudenmaan ELY-keskukselta, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Suunnitelma oli myös nähtävillä kaupungin ilmoitustaululla heinä-elokuussa 2019.

Lisäksi kaupunginvaltuuston esityslistalla on muun muassa Loviisan kaupungin ja Lapinjärven kunnan hyvinvointikatsaus 2019.

Kaupunginvaltuuston kokous pidetään sähköisenä etäkokouksena, jonka striimausta voi seurata kaupungin verkkosivustolla ja facebook-sivuilla. Kokous alkaa kello 18. Kokoustallenne julkaistaan jälkikäteen kaupungin verkkosivustolla.

Kaupungin tiedotteen mukaan kuntalaisia kehotetaan seuraamaan kokousta kotoa käsin. Jos mahdollisuutta siihen ei ole esimerkiksi tietokoneen tai internetyhteyden puuttuessa, striimattua kokousta voi tulla seuraamaan korkeintaan alle 10 hengen ryhmässä sivistys- ja hyvinvointikeskuksen tiloihin, sisäänkäynti summerilla Karlskronabulevardi 8:n puolella olevasta ovesta.

Käytännön järjestelyiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen kaupunginkansliakeskuksen johtajalle Kristina Lönnforsille, puh. 0440 555 216, kristina.lonnfors@loviisa.fi

Esityslista 20.5.2020 Esityslista PDF-muodossa

1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

2. Pöytäkirjantarkastajat

3. Pernajan Saariston Vesiosuuskunnan toiminta-alue

4. Oy Apotti Ab:n SVOP-sijoituksen määräraha-anomus

5. Määräraha-anomus elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen uusien tilojen kunnostamista varten

6. Svenska Framtidsskolan i Helsingforsregionen Ab, (ammatti-instituutti Prakticum) osakkeiden merkintä

7. Asunto-omaisuuden luovutus apporttisopimuksella Loviisan Asunnot Oy:lle sekä aravarajoituksellisten kiinteistöjen myynti perustettavalle yhtiölle

8. Loviisan kaupungin ja Lapinjärven kunnan hyvinvointikatsaus vuodelta 2019

9. Kaupungin kokonaisedun toteuttaminen valinnoissa, valtuustoaloite

10. Puite-, hankinta- ja ostosopimusten julkisuus, valtuustoaloite

11 . Kuntalaisten vaikutusmahdollisuuksien lisääminen, valtuustoaloite

12 . Osallistuvan budjetoinnin käyttöönotto Loviisassa, valtuustoaloite

13 . Valtuustoaloitteet

14 . Kokouksen päättäminen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.