Kehäradan liikenteessä häiriö, korjaustyöt kestänevät tunteja

Kehäradan rautatieliikenteessä on häiriö, tiedottavat muun muassa VR, Finrail ja HSL. Finrailin aamuyöllä julkaiseman tiedotteen mukaan Pasilassa on yöllä katkennut valokaapeli, joka vaikuttaa liikenteenohjausjärjestelmiin. Vian takia Kehäradalla ajetaan supistetulla liikenteellä vain Helsinki-Martinlaakso-Helsinki välillä, kertoo Finrail. Helsinki-Tikkurila-Helsinki välillä K-junaliikenne kulkee normaalisti.

Vika vaikuttaa myös väleille Pieksämäki-Joensuu ja Pieksämäki-Jyväskylä. Henkilöliikenne korvataan linja-autoilla.

HSL:n mukaan korjaustyöt kestänevät useita tunteja. P-junat liikennöivät 7. toukokuuta kello 6 lähtien harvennetuin vuoroin väliä Helsinki-Martinlaakso, josta ne kääntyvät takaisin Helsinkiin I-junina. P-junat lähtevät Helsingistä minuuteilla -08, -28 ja -48. Muille Kehäradan asemille (Vantaankoski, Vehkala, Kivistö, Aviapolis, Lentoasema ja Leinelä) ei ole liikennettä, eivätkä I-junat liikennöi Helsingistä lentoaseman suuntaan. K-junat liikennöivät normaalisti, joten niillä pääsee liikkumaan tavalliseen tapaan Helsingin ja Hiekkaharjun välillä.

Junille vaihtoehtoisten yhteyksien etsimisessä auttaa Reittiopas. Kun hakukenttään syöttää lähtö- ja määräpaikan, on otettava kulkumuotokuvakkeista pois juna, jolloin jäljelle jäävät Kehäradan asemille vievät bussiyhteydet.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut