Loviisan wanhat talot –tapahtuma pitää välivuoden

LWT-tapahtuma on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Tänä vuonna tapahtumaa ei järjestetä. Mika Mykkänen

Suomen hallitus on tiedotustilaisuudessaan keskiviikkona 22.4. linjannut että kesän suuret yleisötapahtumat kielletään koronaviruspandemian vuoksi 31.7.2020 asti.

– Linjauksen seurauksena joudumme valitettavasti ilmoittamaan, että Loviisan wanhat talot –tapahtuma on tämän vuoden osalta peruttu. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran Loviisassa 28.-29.8.2021, kertoo järjestävä yhdistys tiedotteessaan.

– Yhteisöllisyys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja, eikä nyt ole mahdollista järjestää tapahtuma turvallisesti tapahtumavieraiden ja talollisten kannalta. Loviisan wanhat talot ry. järjestää tapahtuman eri toimijoiden kanssa ja varmistaaksemme, ettei tämän vuoden tapahtuman peruuntuminen aiheuta taloudellisia haasteita yhteistyökumppaneille, on vastuullista jo tässä vaiheessa peruuttaa tämän vuoden tapahtuma, toteaa yhdistyksen puheenjohtaja Nina Wiklund.

Reaaliaikainen suoratoistotapahtuma järjestetään viikonlopun 29.-30.8. aikana yhteistyössä Loviisan Sanomien kanssa, lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulta ja Instatileiltä.

Loviisan wanhat talot -tapahtumaa on järjestetty Loviisassa vuodesta 2005 lähtien. Tapahtuma vetää vuosittain noin 20 000 kävijää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.