Maastoa paloi rakennusten lähellä Loviisan Vanhakylässä

Kuivassa maastossa rakennusten lähellä levinnyt maastopalo työllisti Itä-Uudenmaan pelastuslaitosten palokuntia Loviisan Vanhakylässä torstaina iltapäivällä.

Keravan hätäkeskus sai 15.40 aikoihin ilmoituksen Porvoontien varrella syttyneestä maastopalosta. Tehtävä arvioitiin aluksi pieneksi, mutta ensimmäisten yksiköiden tullessa paikalle palon todettiin leviävän nopeasti ja uhkaavan lähistöllä olevia rakennuksia.

Hätäkeskus muutti tehtävän keskisuureksi, ja hälytti paikalle lisää sammutus- sekä säiliöyksiköitä. Paikalla oli noin kymmenkunta palokuntien yksikköä, jotka saivat nopeasti palon rajattua ja sammutettua. Maastossa oli myös lauta- ja jätekasoja, jotka syttyivät palamaan.

- Vanhakylässä roskien ja risujen poltosta syttynyt puolen hehtaarin kokoinen maastopalo. Tuulen voimasta palo meni mäkeä ylös, mutta palokunta onnistui rajaamaan palon. Vahingot jäivät vähäisiksi, kertoi Itä-Uudenmaan pelstuslaitoksen palomestari Reijo Houni.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut