Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loviisan Sanomien verkkopalvelu uudistuu tällä viikolla – enemmän sisältöä aiempaa helpommin

Lovarin verkkopalvelu uudistuu tällä viikolla. Uudistuksen tavoitteena on nopeuttaa ja selkeyttää Loviisan Sanomien sisältöjen lukemista ja katselemista myös verkossa. Uudistus ja vanhojen sisältöjen sekä palveluiden siirtäminen tehdään viikon aikana, jolloin palvelussa saattaa ilmetä katkoksia.

Jos olet jo tilaajamme, pääset kirjautumaan verkkopalveluun tästä osoitteessa www.loviisansanomat.fi . Ensimmäisellä kirjautumiskerralla palvelu pyytää tilaukseesi liittyvää käyttäjätunnusta ja salasanaasi. Jos et muista sitä, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi.

Samalla myös juttujen kommentointia uudistetaan. Juttujen perään kirjoitettavia kommentteja moderoi jatkossa Suomen tietotoimisto STT.

Keskusteluissa siirrytään nyt ennakkomoderointiin eli siihen, että lukijoiden kirjoittamat kommentit tarkastetaan ennen niiden julkaisua.

Ennakkomoderoinnilla tavoitellaan aiempaa parempaa laatua juttujen perässä käytävään keskusteluun.

Loviisan Sanomissa kommenttien kirjoittamisesta tulee lehden tilaukseen liittyvä oikeus.

STT tarkastaa kommentteja vuoden jokaisena päivänä kello 7–24. Öisin kirjoitetut kommentit jäävät jonoon, jonka moderaattorit purkavat aamulla. Kommenttien tarkastamisessa noudatetaan STT:n moderointiperiaatteita, jotka ovat julkisesti luettavissa verkossa.

Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien lisäksi palvelun asiakkaita ovat Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat ja Yle Uutiset.

Lovarin Facebook-ryhmän moderointia tehdään jatkossakin Loviisan Sanomissa.