Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyviä uutisia velallisille! Pankki tarjoaa 8 kuukautta lyhennysvapaata koronatilanteen vuoksi

Aktia tiedottaa haluavansa osaltaan kantaa kortensa kekoon koronatilanteen helpottamiseksi, joten se tarjoaa henkilö- ja yritysasiakkailleen kahdeksan kuukautta lyhennysvapaata.

Pankin mukaan koronaviruksen nopea leviäminen ja sen aiheuttamat taloudelliset vaikutukset niin yksilöille ja yrityksille kuin koko Suomelle aiheuttavat nyt huolta.

– Koronakriisin aiheuttama maailmantalouden tilanne on tällä hetkellä vakava. Me haluamme tässä vaikeassa tilanteessa kantaa oman yhteiskuntavastuumme ja olla asiakkaidemme tukena. Suomi on Aktian ja sen edeltäjien kaksisataavuotisen historian aikana kansakuntana selvinnyt monista vaikeista ajoista. Ei ole epäilystäkään, ettemmekö selviäisi yhdessä myös tästä, toimitusjohtaja Mikko Ayub lausuu Aktian tiedotteessa.

Lyhennysvapaasta kiinnostuneille henkilö- ja yritysasiakkaille löytyy asiasta lisää tietoa pankin verkkosivuilta osoitteesta www.aktia.fi.

Yritysasiakkaille pankki tarjoaa lisäksi tarvittaessa tukea mahdollisen kassakriisin ratkaisemiseksi käyttöpääoman ja maksuvalmiuden rahoituksen muodossa.