Livelähetys Lapinjärven kunnanvaltuuston kokouksesta on päättynyt - katso videotallenne tältä sivulta

Lapinjärven kunnanvaltuusto pitää keskiviikkoillan kokouksensa etänä videoyhteyksien avulla. Myös yleisöllä on mahdollisuus seurata kokousta livestriiminä kunnan ja Lovarin sivuilta. Arto Henriksson

Arto Henriksson

Lapinjärven kunnanvaltuusto pitää keskiviikkoillan kokouksensa Teams-videoyhteyksien avulla niin, vain kourallinen ihmisiä onkunnanhallituksen kokoustilassa ja valtuuston jäsenet etäyhteyden päässä. Kokous järjestetään etäkokouksena koronaviruspandemian takia.

Loviisan Sanomat lähettää kokouksen striimattuna kunnan verkkosivulle sekä tällä Lovarin verkkosivulle kello 18 alkaen. Fyysisesti läsnä ovat tiettävästi vain valtuuston puheenjohtaja Sauli Silfvast, kunnanhallituksen puheenjohtaja Kim Jordas, hallintojohtaja Susanne Sjöblom sekä ITC-vastaava Sinikka Mickos ja Loviisan Sanomien videokuvaaja.

Kokouksessa käsitellään muun muassa Loviisan kanssa tehtävää koulusopimusta ja Husulanmäen rakentamis- ja luovutusperiaatteita sekä tonttien hintoja. Listalla on myös kunnanjohtajasopimuksen päivittäminen. Videotallenne kokouksesta on nähtävissä tällä sovulla heti kokouksen jälkeen.

Esityslista Lapinjärven valtuuston kokouksessa 25.3.2020

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.