Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sana viikonvaihteeksi Odotusta, toivoa

Elämässä on monenlaisia odotuksen hetkiä. Joskus odotamme iloiten, joskus peläten. Hyviä uutisia tai huonoja uutisia, menetystä tai menestystä. Elämä koettelee ja elämä palkitsee.

Kenen kanssa ja miten kuljet elämäsi tänään, on suuri kysymys. Yksin on vaikeaa ja väsyttävää, on helpompaa, jos voi jakaa ilot ja surut yhdessä.

Ei tarvitse olla enää yksin!

Pääsiäisen, ylösnousemuksen ihmeen jälkeen Jeesuksen ystävät saivat hyvän uutisen. He tulisivat saamaan uuden Hengen voiman lohduksi ja tueksi. Tuo Henki tulisi yhdistämään myös heidät yhä vahvemmin toisiinsa rakkauden sitein.

Syntyi Kristuksen kirkko, Pyhäin yhteys. Ei siksi, että he olisivat parempia kuin muut, vaan Pyhä Henki auttaa, lohduttaa, kasvattaa Jumalan lapseuden yhä syvempään todeksi elämiseen.

Ei tarvitse olla enää yksin! Voit liittyä tähän siunauksen yhteyteen, sen salaisuuteen. Tuo odotettu lupaus toteutuu yhä uudelleen helluntain ihmeenä tänäänkin. Sinutkin on kutsuttu mukaan!

Kirjoittaja on Agricolan suomalaisen seurakunnan pastori.