Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Loviisan Seudun Kokoomus: On nostettava katsetta asuntomessujen jälkeiseen aikaan

"Meidän on varmistettava, että asuntomessujen tuoma näkyvyys voidaan hyödyntää myös messujen jälkeen."

Kevät alkaa olla jo pitkällä ja Loviisan Asuntomessut -tapahtuma aivan nurkan takana. Loviisan Seudun Kokoomus pohdiskeli juuri pidetyssä kevätkokouksessaan mm. asuntomessujen tärkeydestä. Meillä on vahva usko, että asuntomessut ovat juuri oikea piristysruiske mitä Loviisaan on kaivattu. On odotettavissa, että ensi kesänä varsinkin messujen aikana Loviisan kaduilla käy vilske ja toivotaan, että paikalliset yritykset pystyvät hyödyntämään tätä kukin parhaansa mukaan.

On kuitenkin jo nostettava katsetta tulevaisuuteen, asuntomessujen jälkeiseen aikaan. Meidän on varmistettava, että asuntomessujen tuoma näkyvyys voidaan hyödyntää myös messujen jälkeen. Tämä tarkoittaisi sitä, että esimerkiksi Harmaakallion ja Ulrikan (Peyton Place) alueet pitäisi päivittää tähän päivään ja tuoda pikaisesti myyntilaariin tonttimarkkinoille. Tosiasiahan on, että kaikki uudet omakotitalotontit, kun niitä on markkinoille tullut, ovat menneet nopeasti kaupaksi.

Loviisassa pitkään vaikuttanut yritys Loval laajentaa rajusti ja meidän tulisi omalta osaltamme varmistaa, että työvoimaa löytyy ja heille myös asuntoja. Loviisan kaupunki onkin perustanut Elinvoimaryhmän kehittämään kuntamme strategiaa, tukemaan yritysten menestystä, saadaksemme lisää työpaikkoja ja uutta yrityskantaa start-upien ja paikkakunnalle sijoittumisten kautta. Tämä on hyvä alku sillä kaupungin toimintoja tulisi jatkossakin kehittää ja virtaviivaistaa entisestään, jotta ne palvelisivat paremmin nykyisiä ja uusia asukkaita, sekä ennen kaikkea yrittäjiä.

Loviisan yrittäjien ja kaupungin yhteisessä Elinvoimaseminaarissa 31.5 on tarkoitus kuulla menestyneen kunnan reseptit, jotta yrityksien palvelut ovat kunnossa ja kunta on vetovoimainen. Seminaarissa laaditaan yhdessä pohjaa Elinvoimalupaukselle, joka tulisi olemaan kaupungin tiekartta uuteen nousuun, hyvään yrityspalveluun, asukkaiden viihtyvyyteen ja yritysten kasvuun!

Kokoomus haluaa olla tässä ehdottomasti mukana. Tehdään Loviisasta paras paikka yrittää!